ΠΟΝΤΟΙ -30%
Lamberts Acidophilus Extra 10 Προβιοτικά 30 κάψουλες
Lamberts Acidophilus Extra 10 Προβιοτικά 30 κάψουλες

Lamberts Acidophilus Extra 10 Προβιοτικά 30 κάψουλες

(Κωδικός: MN2000648)
20,19
ή 5790 4053 Πόντοι

Κέρδισε allSmart πόντους με αγορές και με κάθε επίσκεψη στα πρατήρια Shell!

Μάθε περισσότερα
Ποσότητα:
1
Διαθέσιμο
  • Δωρεάν παραλαβή απο κατάστημα φαρμακείου CiPharma

  • Παραλαβή από θυρίδα ACS

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 40 πόντους

Χαρακτηριστικά

  • 30 Κάψουλες
  • Συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του γαστρεντερικού συστήματος
Κέρδισε x2 πόντους με κάθε αγορά
ΔΩΡΕΑΝ Mεταφορικά άνω των 85€
500 πρατήρια Shell για παραλαβή σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορίες

Lamberts Acidophilus Extra 10 Προβιοτικά 30 κάψουλες

Το γαστρεντερικό μας σύστημα εμπεριέχει δισεκατομμύρια από βακτήρια τα περισσότερα εκ των οποίων είναι αβλαβή.

Για τη διατήρηση της υγείας του γαστρεντερικού συστήματος απαιτείται ισορροπία μεταξύ των παθογόνων βακτηρίων και των φιλικών βακτηρίων της εντερικής χλωρίδας.

Σε περιόδους στρες, ταξιδιών, χρόνιων νοσημάτων, σε αλλαγές στη διατροφή και σε χρήση αντιβιοτικών παρατηρείται διαταραχή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας με αύξηση του αριθμού των παθογόνων βακτηρίων έναντι των φιλικών βακτηρίων της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας. 

Το Acidophilus Extra 10 της Lamberts, αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά προβιοτικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάθε κάψουλα περιέχει 10 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια (κατά τη στιγμή της παρασκευής), με το πλεονέκτημα της λήψης μιας κάψουλας ημερησίως.

Τα βακτηρίδια που περιέχονται στο Acidophilus Extra 10 είναι αποξηραμένα σε υψηλές θερμοκρασίες και περιβάλλονται από ένα οξεάντοχο κάλυμμα πολυσακχαρίτη, προστατεύοντας τα από το όξινο ph του στομάχου.

Παρά το γεγονός ότι το Acidophilus είναι σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου, για την διασφάλιση της μέγιστης δραστικότητας, συνίσταται η αποθήκευσή του στο ψυγείο.

Η ειδική συσκευασία του Acidophilus προστατεύει από τις συνθήκες υγρασίας, οι οποίες είναι γνωστό ότι συμβάλλουν στην αλλοίωση της βιωσιμότητας των βακτηριδίων.