BERGNER ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ 17.5cm TETSU BGMP-4125-MBK
BERGNER ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ 17.5cm TETSU BGMP-4125-MBK

BERGNER ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ 17.5cm TETSU BGMP-4125-MBK

33,30 € 25,90
ή 6726 4708 Πόντοι
ΚΕΡΔΟΣ 22% ΠΟΝΤΟΙ -30%
BERGNER ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ 17.5cm TETSU BGMP-4125-MBK
BERGNER ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ 17.5cm TETSU BGMP-4125-MBK
BERGNER ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ 17.5cm TETSU BGMP-4125-MBK 1
BERGNER ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ 17.5cm TETSU BGMP-4125-MBK 2
BERGNER ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ 17.5cm TETSU BGMP-4125-MBK 3
BERGNER ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ 17.5cm TETSU BGMP-4125-MBK 4

BERGNER ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ 17.5cm TETSU BGMP-4125-MBK

(Κωδικός: KABG04125MBK)
33,30 € 25,90
ή 6726 4708 Πόντοι

Κέρδισε allSmart πόντους με αγορές και με κάθε επίσκεψη στα πρατήρια Shell!

Μάθε περισσότερα
Ποσότητα:
1
Διαθέσιμο
Αγόρασέ το με € και κέρδισε 52 πόντους

Χαρακτηριστικά

  • ΑΤΣΑΛΙ
  • ΜΑΥΡΟ
  • ΡΗΤΙΝΗ
  • DAMASCUS
Κέρδισε x2 πόντους με κάθε αγορά
ΔΩΡΕΑΝ Mεταφορικά άνω των 85€
500 πρατήρια Shell για παραλαβή σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορίες

Σφυρήλατο μαχαίρι από ατσάλι. Κατασκευασμένο σύμφωνα με την εμπειρία και τεχνογνωσία των Ιαπώνων μεταλλουργών. Καλοζυγισμένο μαχαίρι με λαβή ρητίνης με μεταλλικές γυαλιστερές λεπτομέρειες. Επίστρωση λεπίδας με Damascus laser efect με γκρι τιτάνιο. Μήκος μαχαιριού 17,5 εκατοστά. Σε κουτί δώρου. Αυτός ο τύπος μαχαιριού εμφανίστηκε την περίοδο Edo στην πόλη Sakai. Ονομάζεται επίσης μαχαίρι κρεοπωλείου - έχει επίπεδη, ορθογώνια φαρδιά λεπίδα. Κατασκευάζονται σε ποικιλία μεγεθών, ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζονται. Είναι ένα από τα φαρδύτερα, βαρύτερα μαχαίρια και μερικές φορές διαθέτουν μια τρύπα στην άκρη της ράχης της λεπίδας, ώστε να μπορούν να κρεμαστούν όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ο μπαλτάς χρησιμοποιείται για τον τεμαχισμό του ωμού κρέατος, είτε ως μέρος της διαδικασίας σφαγής είτε για να το χωρίσει σε μικρότερες μερίδες πριν το μαγείρεμα. Μπορεί ακόμη να κόψει και κόκαλα, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα μαχαίρια για την προετοιμασία ωμού κρέατος. Δεδομένου του ογκώδους μεγέθους του, αυτό το είδος μαχαιριού χρησιμοποιείται γενικά μόνο σε ωμό κρέας, παρά σε μαγειρεμένο φαγητό. Λόγω της φαρδιάς και βαριάς επιφάνειας, μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για σύνθλιψη σκελίδων σκόρδου ή τζίντζερ σε ένα ξύλο κοπής.