Gaggia Μηχανή Espresso Style Stone Black 1900W Πίεσης 15bar Μαύρη
Gaggia Μηχανή Espresso Style Stone Black 1900W Πίεσης 15bar Μαύρη

Gaggia Μηχανή Espresso Style Stone Black 1900W Πίεσης 15bar Μαύρη

198,00 € 139,00
ή 51088 35762 Πόντοι
ΚΕΡΔΟΣ 30% ΠΟΝΤΟΙ -30%
Gaggia Μηχανή Espresso Style Stone Black 1900W Πίεσης 15bar Μαύρη
Gaggia Μηχανή Espresso Style Stone Black 1900W Πίεσης 15bar Μαύρη
Gaggia Μηχανή Espresso Style Stone Black 1900W Πίεσης 15bar Μαύρη 1
Gaggia Μηχανή Espresso Style Stone Black 1900W Πίεσης 15bar Μαύρη 2
Gaggia Μηχανή Espresso Style Stone Black 1900W Πίεσης 15bar Μαύρη 3

Gaggia Μηχανή Espresso Style Stone Black 1900W Πίεσης 15bar Μαύρη

(Κωδικός: 220010300131-10)
198,00 € 139,00
ή 51088 35762 Πόντοι

Κέρδισε allSmart πόντους με αγορές και με κάθε επίσκεψη στα πρατήρια Shell!

Μάθε περισσότερα
/ μήνα με
άτοκες δόσεις
Κάνε τις αγορές σου άτοκα με την πιστωτική σου κάρτα!
Ποσότητα:
1
Διαθέσιμο
Αγόρασέ το με € και κέρδισε 278 πόντους

Χαρακτηριστικά

  • Κομψός σχεδιασμός
  • Λειτουργία προ-έκχυσης
  • Βελτιωμένο σύστημα αφρογάλατος
  • Νέος panarello
  • Λειτουργία stand-by
  • ABS με μεταλλικό λογότυπο
  • Ισχύς: 1900W
  • Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 1,2 lt
  • Κατασκευή στην Ιταλία
  • Σύστημα PID
  • 2 φίλτρα ανοξείδωτου
  • Εύκολη αφαίρεση και επαναπλήρωση δοχείου νερού
  • Ένδειξη αφαλάτωσης
  • Συμπεριλαμβάνεται δοσομετρικό κουτάλι
  • Πίεση: 15 bar
Κέρδισε x2 πόντους με κάθε αγορά
ΔΩΡΕΑΝ Mεταφορικά άνω των 85€
500 πρατήρια Shell για παραλαβή σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορίες

Gaggia Μηχανή Espresso 1025W Πίεσης 15bar Style Μαύρη.

Η Gaggia Espresso Style Stone Black συνδυάζει τη διαχρονική κομψότητα με έναν σύγχρονο μαύρο χρωματισμό.

Με προηγμένη τεχνολογία παρασκευής καφέ, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα espresso και ευκολία στη χρήση, ιδανική για καθημερινή απόλαυση στον χώρο σου.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ιταλία. Εγγύηση κορυφαίας ποιότητας και έκφραση ενός ατελείωτου πάθους για την τέχνη της παρασκευής εσπρέσο.

Αυτόματη προέγχυση

Αυτόματη προέγχυση

Η προετοιμασία αποτελείται από ένα αρχικό ντους ζεστού νερού που υγραίνει τον αλεσμένο καφέ για λίγα δευτερόλεπτα πριν από την πραγματική παρασκευή σε υψηλή πίεση (9 bar). Αυτή η διαδικασία επιτρέπει μια πιο ομοιόμορφη εκχύλιση και ένα πιο έντονο, πιο πλούσιο γευστικό τελικό αποτέλεσμα.