Cook-Shop Χύτρα Ανοξείδωτη με Καπάκι 24cm
Cook-Shop Χύτρα Ανοξείδωτη με Καπάκι 24cm

Cook-Shop Χύτρα Ανοξείδωτη με Καπάκι 24cm

69,00
ή 15466 10826 Πόντοι
ΠΟΝΤΟΙ -30%
Cook-Shop Χύτρα Ανοξείδωτη με Καπάκι 24cm
Cook-Shop Χύτρα Ανοξείδωτη με Καπάκι 24cm

Cook-Shop Χύτρα Ανοξείδωτη με Καπάκι 24cm

(Κωδικός: Sa30002454)
69,00
ή 15466 10826 Πόντοι

Κέρδισε allSmart πόντους με αγορές και με κάθε επίσκεψη στα πρατήρια Shell!

Μάθε περισσότερα
Ποσότητα:
1
Διαθέσιμο
  • Παράδοση στο χώρο σου - Παραλαβή από το πεζοδρόμιο για ογκώδη αντικείμενα

  • Δωρεάν παραλαβή απο πρατήριο Shell

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 138 πόντους

Χαρακτηριστικά

  • Ανοξείδωτη χύτρα 18/10 με πάχος 0,6mm
  • Ανοξείδωτες επαγγελματικές λαβές
  • Πρεσαριστή βάση
  • Κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων
  • Εξωτερική επιφάνεια ματ
  • Εσωτερική μεζούρα
  • Κατάλληλα για όλες τις εστίες μαγειρέματος ακόμα και τις επαγωγικές
  • EAN 5410577111187
Κέρδισε x2 πόντους με κάθε αγορά
ΔΩΡΕΑΝ Mεταφορικά άνω των 85€
500 πρατήρια Shell για παραλαβή σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορίες

Χύτρα 24 εκ με καπάκι CookShop ανοξείδωτη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Πριν την πρώτη χρήση Αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας και τις ετικέτες. Πλύνετε με απορρυπαντικό πιάτων και ζεστό νερό. Ξεπλύνετε και στεγνώστε το σκεύος προσεκτικά. Ποτέ μην αφήνετε το σκεύος να υπερθερμανθεί άδειο. Στην περίπτωση αυτή, κλείστε την εστία και μην μετακινήσετε το σκεύος μέχρι να κρυώσει τελείως. Για να αποφύγετε υπερθέρμανση της λαβής, φροντίστε ώστε η βάση του σκεύους σας να ταιριάζει με το μέγεθος της εστίας μαγειρέματος (η διάμετρος της εστίας δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη διάμετρο της βάσης του σκεύους). Πάντα να μετακινείτε το σκεύος από τη λαβή του, ανασηκώνοντάς το.

Με την εγγύηση και ποιότητα Cook Shop

Με την εγγύηση και ποιότητα Cook Shop

To Cook Shop προσφέρει ποιοτικά και χρήσιμα εργαλεία κουζίνας και μαγειρικά σκεύη. Ιδανικά για καθημερινή χρήση αλλά και για δώρα, που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις προσιτές τιμές. Στη γκάμα της θα βρείτε κατηγορίες που αφορούν στην προπαρασκευή, τη συντήρηση, το μαγείρεμα και το σερβίρισμα του φαγητού.