NAVA Σαγανάκι "Cantonese" 30cm
NAVA Σαγανάκι "Cantonese" 30cm

NAVA Σαγανάκι "Cantonese" 30cm

15,50
ή 3776 2643 Πόντοι
ΠΟΝΤΟΙ -30%
NAVA Σαγανάκι "Cantonese" 30cm
NAVA Σαγανάκι "Cantonese" 30cm
NAVA Σαγανάκι "Cantonese" 30cm 1
NAVA Σαγανάκι "Cantonese" 30cm 2

NAVA Σαγανάκι "Cantonese" 30cm

(Κωδικός: 3110-166-015)
15,50
ή 3776 2643 Πόντοι

Κέρδισε allSmart πόντους με αγορές και με κάθε επίσκεψη στα πρατήρια Shell!

Μάθε περισσότερα
Ποσότητα:
1
Διαθέσιμο
Αγόρασέ το με € και κέρδισε 31 πόντους

Χαρακτηριστικά

  • ΣΥΛΛΟΓΗ:CANTONESE
  • ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ:ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ
  • ΥΛΙΚΟ:ΞΥΛΟ
  • ΧΡΩΜΑ:ΜΑΥΡΟ
  • ΥΛΙΚΟ:ΑΤΣΑΛΙ
Κέρδισε x2 πόντους με κάθε αγορά
ΔΩΡΕΑΝ Mεταφορικά άνω των 85€
500 πρατήρια Shell για παραλαβή σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορίες

- Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.- Το σκεύος είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, τον καλύτερο αγωγό θερμότητας, επομένως αναπτύσσει άμεσα υψηλές θερμοκρασίες και για αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται η υπερβολική προθέρμανσή του.- Πριν από κάθε χρήση ελέγξτε ότι οι λαβές του σκεύους είναι σωστά τοποθετημένες, σφίξτε τη βίδα αν διαπιστώσετε ότι έχει χαλαρώσει.- Πριν από κάθε χρήση βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει επαρκή ποσότητα υγρού στο σκεύος ώστε να καλύπτεται ο πάτος του. Στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσετε το σκεύος για βράσιμο, αλείψτε το εσωτερικό του σκεύους με λίγο λάδι.- Μην υπερθερμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο και μην αφήνετε το σκεύος στη φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το περιεχόμενο.- Η χαμηλή ή μέτρια θερμοκρασία είναι αρκετή για την επίτευξη των καλύτερων μαγειρικών αποτελεσμάτων.- Μη χρησιμοποιείτε το σκεύος σε θερμοκρασία υψηλότερη των 260οC, ενώ στην περίπτωση της επαγωγικής ή κεραμικής εστία η θερμοκρασία δε θα πρέπει να ξεπερνάει τους 180οC. Μη χαμηλώνετε την ένταση προς το τέλος του μαγειρέματος.- Προτιμήστε εργαλεία κουζίνας από ξύλο, πλαστικό ή σιλικόνη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντικολλητικής ιδιότητας του σκεύους.- Μην κόβετε ποτέ τις τροφές μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία.- Μαγειρεύετε σε εστία με επιφάνεια ίση με τη βάση του.  Στην περίπτωση της εστίας γκαζιού, βεβαιωθείτε ότι η φλόγα της εστίας δεν αγγίζει την πλαϊνή εξωτερική επιφάνεια του σκεύους.- Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής προτιμήστε να αφήνετε το σκεύος να κρυώσει και έπειτα πλύνετε με ζεστό νερό και καθαριστικό υγρό πιάτων.- Μη μουλιάζετε το σκεύος σε νερό καθώς το νερό και η υγρασία μπορεί να προκαλέσουν ρωγμές στις ξύλινες επιφάνειές του.- Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά σφουγγάρια, σύρμα ή σκληρά καθαριστικά.- Μετά από κάθε πλύσιμο, σκουπίστε σχολαστικά το σκεύος με ένα στεγνό πανί και αποθηκεύστε το σε ένα ξηρό μέρος, μόνο εφόσον έχει στεγνώσει πλήρως.- Μετά από κάθε πλύσιμο απαιτείται συντήρηση με επάλειψη λαδιού στην επιφάνεια του σκεύους μετά το στέγνωμα, προκειμένου να διατηρήσει τις αντικολλητικές του ιδιότητες.- Το σκεύος έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τον κανονισμό για υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.