NAVA Γουόκ "Cantonese" 35cm
NAVA Γουόκ "Cantonese" 35cm

NAVA Γουόκ "Cantonese" 35cm

24,90
ή 6114 4280 Πόντοι
ΠΟΝΤΟΙ -30%
NAVA Γουόκ "Cantonese" 35cm
NAVA Γουόκ "Cantonese" 35cm
NAVA Γουόκ "Cantonese" 35cm 1
NAVA Γουόκ "Cantonese" 35cm 2
NAVA Γουόκ "Cantonese" 35cm 3
NAVA Γουόκ "Cantonese" 35cm 4

NAVA Γουόκ "Cantonese" 35cm

(Κωδικός: 3110-166-014)
24,90
ή 6114 4280 Πόντοι

Κέρδισε allSmart πόντους με αγορές και με κάθε επίσκεψη στα πρατήρια Shell!

Μάθε περισσότερα
Ποσότητα:
1
Διαθέσιμο
Αγόρασέ το με € και κέρδισε 50 πόντους

Χαρακτηριστικά

  • ΣΥΛΛΟΓΗ:CANTONESE
  • ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ:ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ
  • ΥΛΙΚΟ:ΞΥΛΟ
  • ΧΡΩΜΑ:ΜΑΥΡΟ
  • ΥΛΙΚΟ:ΑΤΣΑΛΙ
Κέρδισε x2 πόντους με κάθε αγορά
ΔΩΡΕΑΝ Mεταφορικά άνω των 85€
500 πρατήρια Shell για παραλαβή σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορίες

- Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.- Το σκεύος είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, τον καλύτερο αγωγό θερμότητας, επομένως αναπτύσσει άμεσα υψηλές θερμοκρασίες και για αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται η υπερβολική προθέρμανσή του.- Πριν από κάθε χρήση ελέγξτε ότι οι λαβές του σκεύους είναι σωστά τοποθετημένες, σφίξτε τη βίδα αν διαπιστώσετε ότι έχει χαλαρώσει.- Πριν από κάθε χρήση βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει επαρκή ποσότητα υγρού στο σκεύος ώστε να καλύπτεται ο πάτος του. Στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσετε το σκεύος για βράσιμο, αλείψτε το εσωτερικό του σκεύους με λίγο λάδι.- Μην υπερθερμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο και μην αφήνετε το σκεύος στη φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το περιεχόμενο.- Η χαμηλή ή μέτρια θερμοκρασία είναι αρκετή για την επίτευξη των καλύτερων μαγειρικών αποτελεσμάτων.- Μη χρησιμοποιείτε το σκεύος σε θερμοκρασία υψηλότερη των 260οC, ενώ στην περίπτωση της επαγωγικής ή κεραμικής εστία η θερμοκρασία δε θα πρέπει να ξεπερνάει τους 180οC. Μη χαμηλώνετε την ένταση προς το τέλος του μαγειρέματος.- Προτιμήστε εργαλεία κουζίνας από ξύλο, πλαστικό ή σιλικόνη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντικολλητικής ιδιότητας του σκεύους.- Μην κόβετε ποτέ τις τροφές μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία.- Μαγειρεύετε σε εστία με επιφάνεια ίση με τη βάση του wok.  Στην περίπτωση της εστίας γκαζιού, βεβαιωθείτε ότι η φλόγα της εστίας δεν αγγίζει την πλαϊνή εξωτερική επιφάνεια του σκεύους.- Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής προτιμήστε να αφήνετε το σκεύος να κρυώσει και έπειτα πλύνετε με ζεστό νερό και καθαριστικό υγρό πιάτων.- Μη μουλιάζετε το σκεύος σε νερό καθώς το νερό και η υγρασία μπορεί να προκαλέσουν ρωγμές στις ξύλινες επιφάνειές του.- Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά σφουγγάρια, σύρμα ή σκληρά καθαριστικά.- Μετά από κάθε πλύσιμο, σκουπίστε σχολαστικά το σκεύος με ένα στεγνό πανί και αποθηκεύστε το σε ένα ξηρό μέρος, μόνο εφόσον έχει στεγνώσει πλήρως.- Μετά από κάθε πλύσιμο απαιτείται συντήρηση με επάλειψη λαδιού στην επιφάνεια του σκεύους μετά το στέγνωμα, προκειμένου να διατηρήσει τις αντικολλητικές του ιδιότητες.- Για χρήση του σκεύους σε υψηλές θερμοκρασίες, είναι σημαντικό να επιλέγετε ραφιναρισμένα έλαια με υψηλή θερμοκρασία καπνίσματος (π.χ. απλό ελαιόλαδο, σπορέλαιο, καλαμποκέλαιο, έλαιο καρύδας) και να αποφεύγετε τη χρήση των έξτρα παρθένων ελαίων.- Το σκεύος έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τον κανονισμό για υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.